Táv: 1 450 m

Helyszín: Csónakázó tó (Szombathely zöldövezete)

Várható vízhőmérséklet: 18-24 °C

Információ:

Az úszótávot a bójákkal jelöljük, a táv 1 kör.

Rajt előtt legkésőbb 10 perccel név szerinti bejelentkezés (check-in) kötelező!

A rajt 3 hullámban történik, 11:00 Felnőtt férfiak és férfi váltók, 11:15 Senior férfiak , 11:30 Nők és a női és vegyes váltók.

Az elit versenyzők megkülönböztető úszósapkát kapnak, melynek viselése kötelező.

Az úszás során a kompressziós szár használata csak akkor engedélyezett, ha a neoprén használata is engedélyezett. Ellenkező esetben csak a depóban vehető fel az úszást követően.

A versenyzőknek jól láthatóan, filccel fel kell írni a rajtszámot pl. lapocka, felkar.

Táv: 40 km

 

Útvonal: Szombathely, Bartók B. krt. – Brenner T. krt. – Külső Nárai u. – Nárai – Pornóapáti – Horvátlövő – Vaskeresztes – Felsőcsatár – Narda – Torony – Sé – Szombathely, Dolgozók útja – Liget utca FEKVŐRENDŐR, FAHÍD – Kenderesi u. – Bartók B. krt.

Terepviszonyok: “Technikás”, dombvidéki útvonal, helyenként foltozott aszfaltminőség. Az útvonalon, 1 km-rel a cél előtt (Liget utca) FEKVŐRENDŐR és fahíd (esős időben csúszóssá válhat).

Információ:

A verseny során a bolyozás tilos! A bolyozási szabályt megszegő versenyzőknek a futás megkezdése előtt kell letölteniük a 2 perces időbüntetést a Büntető zónában. Aki a büntetését nem tölti le, utólagos kizárásra kerül!

A pálya részlegesen zárva (útvonal biztosítás). Az úton jobbra tartási kötelezettség van, a folyamatos egymás mellett haladás tilos!

Fejvédő használata kötelező! Az azonosító rajtszámot a fejvédő elejére kell ragasztani.

A depóba csak versenyzők léphetnek be. A depó számozott. A kerékpárokért csak addig vállalunk felelősséget, amíg azok a depóban vannak.

A rajtszámot futáskor elöl, kerékpározáskor hátul kell viselni.

 

FRISSÍTÉS:

20 km-nél, Felsőcsatáron.

10 km futás útvonala: Versenyközpont – Bartók B. krt. – Árpád u. – Múzeumfalu – Kenderesi u. – Bartók B. krt. – Versenyközpont (4 kör) Szintkülönbség: nincs.

FRISSÍTÉS: a versenyközpontnál körönként, nagy meleg esetén a Múzeumfaluban is.

A VÁLTÓK versenyében a váltás versenyszámonként történhet a chip és a rajtszám átadásával a depóban.